En el recorregut d’aquests gairebé 20 anys pel FEM-CET han passat més de 600 treballadors/es dels quals 95 conformen la nostra plantilla actual. Per arribar a la plantilla actual s’han realitzat diversos processos de selecció, i les persones que hi han participat són les que conformen la nostra Borsa de Treball actual.

També ens arriben candidats/es de diverses Federacions, Fundación i Associacions que col·laboren amb nosaltres i creuen fermament en la inserció laboral de les persones amb discapacitat i en el FEM-CET com a vehicle per assolir-la.

La nostra experiència ens permet detectar quines són les capacitats i limitacions de cada usuari, i des del FEM-CET treballem per oferir un tracte individualitzat a tots ells per tal de poder minimitzar les possibles limitacions i potenciar les capacitats per extrapolar-ho a una activitat laboral.

El FEM-CET constantment està gestionant ofertes de feina i incorporant personal, ja sigui per feines puntuals o bé per activitats més estables. Si vols que valorem el teu perfil i creus que les tasques administratives i/o telefòniques són la teva especialitat contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar feina.

Envia el teu C.V a informacio@femcet.com