Testimoniatge clients i treballadors

“La Fundació Pasqual Maragall ha trobat a FEM-CET un aliat estratègic. La professionalitat i empatia dels seus treballadors és clau en la consecució dels nostres objectius. Ara som un equip que, amb l’ajuda del FEM-CET treballa cada dia per a un futur sense Alzheimer “.

Glòria Oliver (Gerent de la Fundació Pasqual Maragall).


Logo FPM=

“En Lundbeck ja portem 15 anys col·laborant amb FEM-CET, hem comptat amb ells per diferents projectes i en tots ells han demostrat una gran implicació i responsabilitat. Segur que seguirem treballant conjuntament durant molts anys “.
Núria Vinyeta (Directora RRHH Lundbeck Espanya).

Logo Lundbeck=

“En Lavola ens sentim molt satisfets de poder comptar amb el suport i la professionalitat de l’equip del FEM-CET en la difusió de recursos educatius. La seva eficàcia i adaptabilitat ens ha ajudat des del primer moment a assolir els objectius que ens hem plantejat. Ens sentim especialment còmodes en el tracte directe i resolutiu i en els valors socials que ambdues institucions compartim “.

Marta Lacruz i Sobré (Responsable d’Educació per a la sostenibilitat).

Logo Lavola=

“A la Fundació Josep Carreras creiem que quan es treballa en equip, com fem amb FEM-CET, es poden aconseguir grans resultats. Ens sentim molt contents de poder comptar amb un equip de grans professionals que, dia a dia, demostren el seu compromís i la seva il·lusió per la consecució d’un objectiu que compartim: la curació definitia de la leucèmia “.

Tina Grau (Responsable de socis i donacions).

Logo fjc=

“Proximitat, implicació i fins i tot, entusiasme són les sensacions que es deriven de la nostra col·laboració amb el FEM-CET, perquè aquesta es fonamenta en una relació” entre persones “. La nostra mútua continuarà enfortint els seus llaços amb el FEM-CET i recomanem a les empreses que entrin a formar part “.

Ramon Verdaguer i Serrat (Director d’Organització, Qualitat i Control intern).

Logo mussap=

“Entre els valors que ens ajuden a decidir, m’agradaria destacar la competència, el compromís i la transparència dels nostres col·laboradors del FEM-CET. Considero que l’alt nivell de coneixements, habilitats i l’actitud que sempre han demostrat, ens han permès estar segurs de que en cada cas s’ha assolit el millor resultat possible”.

Mario Nieto Blanco (Responsable Call Center).


Logo mussap=

Logotip de DEP Institut

El DEP acumula una llarga trajectòria de col·laboració amb l’equip del FEM-CET. Hi ha dos aspectes que des del DEP no podem deixar de destacar: d’una banda, la qualitat de tracte i la professionalitat de tot l’equip del FEM-CET i, d’altra banda, la predisposició i les ganes d’assolir els més alts estàndards de qualitat en la feina feta. És per això que per nosaltres el FEM-CET és un centre de referència amb el que tenim la ferma voluntat de continuar col·laborant i compartint projectes de futur.

Sílvia Amblàs

Directora DEP Institut