Disfruta & Verdura i el FEM-CET: un cas d’èxit

02/11/2018
Compartir..
.

El 2017 l’empresa Disfruta & Verduda va contractar els serveis del FEM-CET per realitzar les tasques de Call Center. Això va permetre la inserció laboral de 6 persones amb discapacitat.

Aquest camí que vam iniciar plegats, amb l’objectiu comú d’assolir l’excel·lència en els serveis que oferim, i treballant en la inserció de les persones amb discapacitat, en la promoció dels hàbits saludables i en definitiva, en la promoció de l’economia social i sostenible ens ha permès refermar els nostres valors i enfortir els lligams amb Disfruta & Verdura.

Aquesta col·laboració també ens ha portar a promocionar aquests valors a tota la nostra plantilla i mensualment el FEM-CET proporciona caixes de fruita i verdura als nostres treballadors/es i fins i tot, s’han organitzat activitats entre els treballadors del FEM-CET relacionades amb els hàbits saludables.

Es per tot això que, des de la Direcció del FEM-CET estem contents i agraïts de la col·laboració que s’ha establert amb Disfruta & Verdura i esperem que ens permeti seguir sumant plegats per assolir les fites en el suports a les insercions de col·lectius més desafavorits i la conscienciació en la sostenibilitat i l’alimentació saludable.