Excursió d’Estiu a Pals i Begur

12/07/2019
Compartir..
.

El passat dissabte 6 de juliol, un grup de treballadors/es del FEM-CET i les seves famílies, van fer la sortida d’estiu per visitar Pals i després fer un pícnic a la platja de Begur. Aquestes sortides tenen el suport de l’empresa i formen part del servei d’ajustament personal i social als nostres treballadors/es.

El dia va començar, sortint amb un autocar adaptat des del FEM-CET del carrer Tamarit, a les 8: 30h, en direcció cap a Pals.

El recorregut de la visita a Pals va començar pel seu nucli històric, on es va poder veure; la Torre de les Hores, el Mirador de Josep Pla (on es pot arribar a observar unes vistes panoràmiques de les Illes Medes, el Massís del Montgrí, Canigó i la Serra de l’Albera), també es va tenir l’oportunitat de veure l’església de Sant Pere, la Casa-Museu de Cultura Ca la Pruna per acabar a la plaça Major de Pals, una plaça preciosa en la qual es troba l’ajuntament.

Finalitzada la visita a Pals l’autocar va prosseguir el seu recorregut fins arribar a Begur perquè tots poguessin gaudir d’una jornada de platja i fer un pícnic.

A mitja tarda es va tornar a Barcelona després d’un dia molt complet, que va combinar activitat cultural i una jornada de platja.