Imatge serveis call center

Serveis de call center

Oferim serveis convencionals de telemàrqueting: tasques comercials, promocionals i informatives, sondejos, seguiments, prospeccions de mercat, concertació de cites. Actuant com a call center per solucionar qualsevol necessitat avançada, basada en metodologies de treball i processos determinats i adequats, per atendre las necessitats i donar servei a cada client.

Demana’ns pressupost
Apunta’t a la borsa de treball

Tecnologia

La plataforma està basada en Asterisk amb aplicació CATI per gestionar campanyes tant d’emissió com de recepció, amb capacitats per configurar cues d’espera, vectorització, quotes, integració diversos canals i enregistrament de trucades.

Disposem d’equipament redundat per garantir la continuïtat del servei, amb una capacitat de 3 primaris (90 canals) i 40 posicions de treball, posicions amb les eines adequades per a la supervisió i monitorització.

Logo AsteriskLogo PresenceLogo Obelisk

Emissió de trucades

 • Enquestes: sociològiques, satisfacció del client, polítiques, clima laboral, estudis d’opinió, valoració de serveis.
 • Vendes multicanal: Concertació de visites, captació de socis, reactivació de clients, wellcome call, servei post-venda.
 • Cobrament a morosos.

Recepció de trucades

 • Serveis 900, 902, 806, d’atenció al client. Consultes, reclamacions, servei de back office, concertació de cites, gestió de comandes.
 • Service Desk, reclamacions, solucions tècniques.

Solucions diferencials

 • Equip molt estable, format i amb experiència, degut a la poca rotació del nostre personal: els nostres agents entenen les necessitats de l’usuari buscant la satisfacció del servei, ens sentim part de l’empresa que ens contracta.
 • Tracte personalitzat. Cada client es diferent i com a tal se li proporciona mitjans diferenciats per valorar les seves campanyes, informacions treballades per prendre decisions, possibilitat de disposar d’un espai per realitzar formacions, reunions i escoltes.
 • Teleoperadors bilingües: català/castellà.
 • Alta motivació dels nostres empleats, per ells aquesta feina és la base de la seva integració i un recurs bàsic per la seva estabilitat, això ens permet empatitzar amb l’interlocutor, aconseguint millors resultats del servei.
 • Alt nivell de qualitat. Treballem sota la norma ISO 9001.
 • FEM-CET respon a la necessitat de l’empresa de concentrar-se en la seva activitat principal, subcontractant aquelles activitats de les que l’empresa no té necessitat estratègica crítica, podent centrar-se en el seu core business.
 • Subcontractar un Centre Especial de Treball permet complir amb la LISMI (Llei d’integració del discapacitat), que les empreses amb més de 50 treballadors estan obligades a complir.

Clients

marco fotoLogotip de DEP Institut

El DEP acumula una llarga trajectòria de col·laboració amb l’equip del FEM-CET. Hi ha dos aspectes que des del DEP no podem deixar de destacar: d’una banda, la qualitat de tracte i la professionalitat de tot l’equip del FEM-CET i, d’altra banda, la predisposició i les ganes d’assolir els més alts estàndards de qualitat en la feina feta. És per això que per nosaltres el FEM-CET és un centre de referència amb el que tenim la ferma voluntat de continuar col·laborant i compartint projectes de futur.

Sílvia Amblàs

Directora DEP Institut