Partners Estratégics

Agraïm el suport a les diverses empreses i entitats que ens fan de partners i ens ajuden a oferir-vos un millor servei adaptant-lo a les vostres necessitats.

05/09/2016

Ofisfera – Fundació Tallers

OFISFERA forma part d'un equip del Centre Especial de Treball de la Fundació Tallers especialitzat en la gestió documental i l'externalització de processos administratius.

L'equip de OFISFERA compta amb professionals de la gestió de la informació i de la gestió documental, posant a la seva disposició unes...

29/08/2016

Sercom Cloud & Support

Som una empresa informàtica de serveis i solucions en l’àmbit de les tecnologies de la informació i les comunicacions amb el compromís d’aconseguir que les solucions que oferim als nostres clients tinguin sempre un impacte positiu en la seva organització.

Oferim serveis i solucions completament personalitzades atenent...

27/04/2016

Estadistix

Estadistix és una empresa jove i dinàmica, especialitzada en estadística i anàlisi de dades. Els nostres coneixements ens permeten la realització de les enquestes amb un disseny vàlid i fiable i una anàlisi de resultats personalitzada i completa. Ajudem a la interpretació de resultats i realitzem propostes de...