Testimoniatge clients i treballadors

La Fundació Pasqual Maragall ha trobat a FEM-CET un aliat estratègic. La professionalitat i empatia dels seus treballadors és clau en la consecució dels nostres objectius. Ara som un equip que, amb l’ajuda del FEM-CET treballa cada dia per a un futur sense Alzheimer

Glòria Oliver (Gerent de la Fundació Pasqual Maragall).

Logo FPM=

“Des de Grup Mutuam volem posar en valor la feina que els professionals de FEM-CET vénen desenvolupant amb nosaltres des de ja fa uns quants anys.

En ells hem trobat uns bons companys de camí, que s’adapten a les nostres necessitats, alhora que nosaltres adaptem els nostres serveis a les necessitats canviants del nostre àmbit de treball.
Desenvolupen la seva feina d’acord a les nostres premisses, i ho fan amb professionalitat i responsabilitat, integrant-se al nostre equip de treball.
En una societat que es belluga de forma molt ràpida, necessitem organitzacions i professionals que incorporin els canvis al mateix ritme. Amb ells ho tenim garantit.”

Ma. Rosa Planesas Colomer (Directora Tècnica EAR de Mutuam).

El DEP acumula una llarga trajectòria de col·laboració amb l’equip del FEM-CET. Hi ha dos aspectes que des del DEP no podem deixar de destacar: d’una banda, la qualitat de tracte i la professionalitat de tot l’equip del FEM-CET i, d’altra banda, la predisposició i les ganes d’assolir els més alts estàndards de qualitat en la feina feta. És per això que per nosaltres el FEM-CET és un centre de referència amb el que tenim la ferma voluntat de continuar col·laborant i compartint projectes de futur.

Sílvia Amblàs
Directora DEP Institut

“Després d’un any treballant amb FEM-CET, només tinc paraules d’agraïment per la vostra dedicació, col·laboració i compromís. Cuideu els petits detalls i això marca la diferència. L’afecte i entusiasme que li poseu a la feina dia a dia es reflecteix en els resultats. Un plaer treballar amb vosaltres. ”
Elena Viladomiu
Gestor CRM i BBDD

CRM i Serveis de Màrqueting