TOUR PEL CASC ANTIC DE BARCELONA

04/05/2019
Compartir..
.

Dintre del programa de Lleure del FEM-CET, aquest dissabte al matí un grup de treballadors/es es van reunir per a fer un Tour pel Casc Antic de Barcelona. En aquest recorregut van poder conèixer una mica més de prop la seva història, arquitectura i descobrir els racons més amagats de la nostra ciutat.

En què consisteix el programa d’Oci del FEM-CET?

És un servei de Lleure destinat a tots/es els/les treballadors/es del Centre que ho desitgin, i en la majoria d’activitats potenciem la participació d’acompanyants o familiars, ja que en moltes ocasions en facilita la participació.

Aquest servei genera activitats externes, com per exemple; sortides de cap de setmana, excursions, visites culturals i d’altres, que estan orientades a aprendre a utilitzar els recursos existents que permeten i faciliten un desenvolupament adaptatiu a dificultats com són; barreres arquitectòniques, el transport adaptat, l’ús i l’acceptació de recursos tècnics necessaris en desplaçaments que comporten un excés de fatiga, potenciar vincles de col·laboració entre grups, així com vincular la participació dels familiars més directes ja que solen ser el recurs personal, econòmic i moral més important.

Des del servei d’ajustament personal i social, es continua potenciant la iniciativa dels/de les treballadors/es en aquesta àrea fomentant la seva participació proposant i organitzant activitats de lleure.